Empati Derneğine Çifte Ödül

Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği’ne yaptığı başarılı çalışmalar ödül üstüne ödül getiriyor.

Empati Derneğine Çifte Ödül
Geçtiğimiz günlerde Siyaset Dergisi tarafından Ankara Sheraton Hotel'de gerçekleştirilen ödül töreninde eğitime yönelik çalışmalarıyla yılın sosyal sorumluluk projesi dalında ‘Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi’ ödülünü Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’dan alan Empati Derneği Başkanı Pınar Topçuoğlu’na ikinci ödülü ise Gaziantep Valiliğinin yürüttüğü ‘Bir okul bin gelecek’ kampanyası çerçevesinde yaptırılan ve 2013-2014 eğitim öğretim yılında hizmete girecek olan Empati Derneği İlkokulu için verildi.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in yanı sıra Gaziantep Milletvekilleri, sanayici ve iş adamlarıyla hayırsever vatandaşların katıldığı ‘Geleceğimize Değer Katanlar’ ödül törende Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği’nin ödülünü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin Başkan Pınar Topçuoğlu’na verdi

Eğitimin birinci öncelikleri olduğunu ifade eden Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği Başkanı Pınar Topçuoğlu, “Bir hafta içerisinde aldığımız her iki ödülün de bizim için anlamı ve değeri büyüktür. Derneğimiz tarafından yürütülen birçok sosyal sorumluluk projesinin toplumda ve kamuoyunda hedefine ulaştığını görmek bizleri mutlu etmektedir. Her iki ödülü de derneğim ve dernek üyesi arkadaşlarım adına büyük bir gururla aldım. Bu iki ödülünde bizim için ayrı ayrı manevi değeri vardır. Sosyal sorumluluk projeleri yanında bizim en büyük önceliğimiz eğitimdir. Ülkemizin kalkınmasında ve 21.yüzyıl standartlarında nesiller yetiştirilmesinde eğitimin önemi büyüktür. Bizler en iyi koşullarda çocuklarımızı yarınlara yetiştirmek zorundayız. Onların elde edeceği bilgi ve beceri donanımı ülke kalkınmasını hızlandıracağı gibi uluslar arası rekabette de Türkiye’nin dünya ülkeleri arasındaki yerini yükseltecektir. Derneğimize katkı sağlayan hayırsever vatandaşlarımıza ve dernek çalışmalarında gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı yönetim kurulu üyelerimize ve dernek üyelerimize teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği tarafından yapımına geçtiğimiz yıl başlanan ve kısa sürede tamamlanan Empati Derneği İlkokulu’nun sahip olduğu teknik donanım ve planıyla Türkiye’de model bir okul olacağı da ifade edildi.

Ankara’da Sheraton Hotel de gerçekleştirilen ödül töreninde eğitime yönelik çalışmalarıyla yılın sosyal sorumluluk projesi dalında ‘Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi’ ödülünü alan Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği’ne AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu’dan övgü geldi. Tören’de Dernek Başkanı Pınar Topçuoğlu’nu kutlayan Aksu, “Derneğinizin başarılı çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Son olarak eğitime sağladığınız büyük destek gerçekten övgüye değerdir. Kadınlarımızın eğitimine yönelik yürüttüğünüz sosyal sorumluluk projeleri bu ülke insanının aydınlanmasında önemli rol oynayacaktır. Sizleri yürekten kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA