Çaycuma’da Ak Parti'de Yeni Yönetim Kahvaltılı Toplantı İle Kamuoyuna Tanıtıldı

Çaycuma ilçesi Ak Parti ilçe Teşkilatı'nın yeni yönetimi, düzenlenen kahvaltı ile kamuoyuna tanıtıldı
Düzenlenen kahvaltıya, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, İl Başkanı Hamdi Uçar, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Belde Belediye Başkanları, Yeni yönetim kurulu üyeleri, daha önceki ilçe başkanları, geçlik ve kadın kolları katıldı.

Çaycuma’da Ak Parti'de Yeni Yönetim Kahvaltılı Toplantı İle Kamuoyuna Tanıtıldı
Çaycuma Ak Parti İlçe Başkanlığına Av. Vedat Emeksiz, oluşturduğu yeni yönetim kurulu üyelerini tek tek katılımcılara tanıttı.

Emeksiz ardından yaptığı konuşmada şöyle dedi; “Görev aldığım andan itibaren ilçemizde Çaycuma’mızda bulunmanın önemini hisseden Çaycuma’nın Zonguldak’taki önemini sonuna kadar bilen arkadaşlardan bir liste oluşturmak için, çok titiz bir şekilde çalışmalar yaptım. Yaptığım çalışmalar neticesinde umuyorum hepimizin de göreceğimiz şekilde Çaycuma’mız için çok güzel çalışmalar yapacak bir teşkilat oluşturduğumu düşünüyorum. Mütevazı bir liste olduğunu düşünüyorum. Öncelikli olarak yönetim kurulu oluştururken, dikkat ettiğimiz nokta birbiriyle uyumlu çalışabilecek arkadaşlardan bir liste oluşturmaya çalıştık. Umuyorum arkadaşlarımız son derece büyük bir uyumla Çaycuma’mızın hak ettiği teşkilat çalışmalarını ve hizmetlerin ilçemize daha fazla getirilmesi için diğer siyasi çalışmaların en üst düzeyde ve en güzel şekilde yapacaklardır.”

Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ise yaptığı konuşmada; “Vedat Emeksiz Başkanlığında yeni oluşturulan yönetim kuruluna başarılar ve tebrik ediyorum. Uyum, birlik ve beraberlik içerisinde Ülkemiz ve İlçemiz adına omuz omuza ve el ele vererek yolumuza devam edeceğimizi ve hizmetlerimizin daha iyi bir şekilde devam edeceğini inanıyor ve tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Bugünün Organizasyonu’nu hazırlayan emeği geçen ve katılanlara herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Vedat Emeksiz başkanlığındaki yeni yönetim kuruluna başarılar dileyen AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar şunları söyledi; “Herkesin huzurlarında Vedat Emeksiz’e çok teşekkür ediyorum. İki dönem beraber çalıştık. Başkan yardımcısı görevi yapmıştı. Çaycuma’ya gidip geldi ve birçok etkinlikler yapmış olup projelerimizi hazırladı. Son yapılan İl Başkanlığı Kongresinde kendisine görev vermedik. Kendisi hiç küsmedi ve darılmadı. Kendisi Perşembe Beldemizde İl Başkan Yardımcısı olan arkadaşımız Perşembe Beldesinde benden Belde Başkanlığı görevi aldı.” Çaycuma’da birlik ve beraberlik olduğunu vurgulayan AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ise şunları söyledi;
“Değerli arkadaşlarımız burada eskiden çok tanıdığım arkadaşlarım var. En çok Çaycuma’nın birlik ve beraberliğine hayran olmuşumdur. Bu makamlar geçicidir. Bu dünya da fanidir. Önemli olan iyi anılmak ve güzel hizmetleri yapabilmektir. İnsanlarımızdan bir dua alabilmektir. Çok yoğun bir dönem sizi beklemektedir. Ben 2002 yılında Milletvekili adayı oldum 4’üncü sıradan ve 2004 yılında Belediye Başkanı oldum ve 2011 yılında da Milletvekili oldum.”
Kaynak: İHA