Başkan Akdoğan’dan Türkçe Olimpiyatlarına Davet

2013 yılında 140 ülkeden gelen 1750 öğrenci Türkiye’de buluşacak, Türkçe Olimpiyatlarının bir ayağı da Niğde’de yapılacak.

Başkan Akdoğan’dan Türkçe Olimpiyatlarına Davet
AK Parti İlçe Danışma Kurulu toplantısına katılan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Belediye Başkanlığı sponsorluğunda 11 Haziran Salı günü Niğde’de gerçekleştirilecek Türkçe Olimpiyatları programına herkesi davet etti.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Niğde Belediyesi olarak kültürel ve sosyal etkinliklere her zaman önem veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Bu kapsamda 11 Haziran Salı günü ilimizde Türkçe Olimpiyatları düzenlenecek. Niğde Belediyesi, Zaman Gazetesi, GESİAD ve Sungurbey Eğitim Kurumları olarak birlikte düzenlediğimiz organizasyona Niğde Belediye Başkanlığı olarak ev sahipliği ve sponsorluk yapıyoruz. 5 Şubat Şehir Stadyumunda 11 Haziran Salı günü saat 20.00’da Türkçe Olimpiyatları gerçekleştireceğiz. Niğde’nin hem ulusal, hem yazılı hem görsel medya açısından tanıtılmasında önem taşıyacak bir program olacak. Hem de Niğde tarihinde ilk kez Türkçe Olimpiyatları düzenlenmiş olacak ve bölge olarak da çevre illerinde katılımı gerçekleşecek. Geniş kapsamlı bir program olacak, olimpiyatlara yurt dışından gelecek misafirlerimiz olacak. Niğde’nin tanıtılmasında hem de Belediyemizin bu etkinlikte etkin rol oynamış olması bakımından yine Niğde Belediye Başkanlığı, Zaman Gazetesi,GESİAD, Sungurbey Eğitim Kurumları ile de birlikte yürüttüğümüz bu programı biz önemsiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA