Adapazarı'nda Aşk Cinneti: 2 Ölü, 3 Yaralı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde evlenmek istediği kızı tabancayla vurarak öldüren, annesini, babaannesini ve halasını yaralayan genç, tabancayla kendisini vurarak hayatına son verdi.

Adapazarı'nda Aşk Cinneti: 2 Ölü, 3 Yaralı
Olay, Sakarya Mahallesi Dönüş Sokak'ta meydana geldi. Tolga Yağız (23), iddiaya göre, evlenmek istediği Sevim K.'nın (18) evine geldi. Çıkan tartışmada Yağız, önce kızın annesi Yasemin (39), babaannesi Sevim (53) ve halası Emine K.'yı (27) tabancayla vurarak yaraladı.

Evin önünde Sevim K.'yı tabancayla vurarak öldüren Yağız, daha sonra aynı silahla kendini başından vurdu. Yaralanan Yasemin, Sevim ve Emine K., çağrılan ambulanslar ve özel araçla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Toyotasa Acil Yardım Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi ile çevik kuvvet sevk edildi. Saldırıya uğrayanların yakınları, olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Olay yeri inceleme ekibinin yaptığı çalışmanın ardından Sevim K. ve Yağız'ın cesetleri, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesetler, cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.