Yavru Kediye Polis Şefkati

Adana’nın Kozan ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, bir apartman bahçesindeki sahipsiz ve hasta yavru kediye sahip çıkarak besledikten sonra veterinere götürerek tedavisini yaptırdı.

Yavru Kediye Polis Şefkati
Tufanpaşa Mahallesi Fekeli Sokak üzerindeki apartmanın bahçesinde sahipsiz ve hasta bir yavru kedi olduğu bilgisini alan Toplum Destekli Polis (TDP) Büro Amirliği'nde görevli polisler, olay yerine gelerek kediyle yakından ilgilendi. Kediyi bir süre şefkatle sevip okşayan, sütle karnını doyuran polisler, daha sonra kediyi veterinere götürdü. Yavru kediye burada veteriner hekim Ali Demir tarafından önce muayene edildi daha sonra tedavi uygulandı. Veteriner hekim Ali Demir, “Hayvanda şiddetli akciğer enfeksiyonu görülüyor. Akciğerde horultu şeklinde balgam geliyor. Tedavisi yapıp düzelteceğiz” dedi.

Demir, “Polislerin duyarlı davranışlarından dolayı kendilerini kutluyorum. Polislerimiz büyük duyarlılık göstermişlerdir. Hayvanı sevmeyen insanı da sevmez diye bir söz vardır. Yeni yetişen çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılayacağız ki hayvanı seven birisi insanı da sever, polislerimize böyle minik bir yavruya sahip çıkıp getirdikleri için teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza da çağrıda bulunuyorum. Sahipsiz hasta sokak hayvanlarına sahip çıksınlar. Getirsinler biz ücretsiz bu hayvanlarımıza gerekli tedavilerini yaparız. Elimden geldiği kadar onların tedavisine yardımcı oluyorum. Bundan sonrada olmaya devam edeceğim” diye konuştu.

Yavru kedi muayenesi ve tedavisi yapıldıktan sonra Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli(TDP) Büro Amirliği Ekipleri tarafından kedinin günlük veterinere götürülüp tedavisinin yapılacağı öğrenildi.
Kaynak: İHA