Oto Galericiler Destek İstedi
Sakarya Oto Galericiler Derneği Başkanı Ertuğrul Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’u ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulunup, Oto Galericiler Sitesi için destek istediler.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, SATSO olarak her zaman oto galericilerinin yanında olduklarını ifade ederek, “Bizde en az sizin kadar Sakaryamız’a yakışır, bölgede tercih edilen bir Oto Galeri Sitesi olsun istiyoruz. İçerisinde bankası, lokantası, kafeteryası, her türlü sosyal donatısı olan bir site. Bunun için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.
Yer konusunu önümüzdeki birkaç ay içinde çözmek için üzerlerine düşen görevi yapacaklarından kimsenin şüphesinin olmamasını da isteyen Başkan Kösemusul, “Yer konusunu Büyükşehir Belediye Başkanımız ile görüşüp çözeceğiz. Belediye Başkanımızın bu konuda bize mutlak yardım edeceğine inanıyorum. Bu yaz yer sorununu çözerek, Oto Galericiler Sanayi Sitemizin temelini inşallah hep birlikte atacağız” dedi.
Ziyarette SATSO Yönetim Kurulu üyeleri Fatma Aygün Kahya, Emrullah Terzioğlu ile Ertuğrul Öztürk de hazır bulundu.
