2. Optimum Oyuncak Olimpiyatları

Geçen yıl birincisi yapılan ve büyük ilgi gören Oyuncak Olimpiyatları’nın ikincisi, “İyi oynayan kazansın” sloganıyla 26 Mayıs Pazar günü Optimum Outlet’te gerçekleştirilecek.

2. Optimum Oyuncak Olimpiyatları
26 Mayıs Pazar günü düzenlenecek ve tüm gün sürecek olan Olimpiyatlar’da, Akülü Araba, Uzaktan Kumandalı Araba, Plazma Car, Beyblade, Zıpzıp Balon, Hulahop, Lego, İp Atlama, Oyun Hamuru, Basket ve Penaltı Atma, Play Station gibi tüm çocukların sevgilisi olan birçok oyuncak dalında yarışmalar yapılacak.

Dünyada çocuklar için hazırlanmış ve oyuncaklar üstüne kurulu ilk kapsamlı organizasyon olma özelliğine sahip Oyuncak Olimpiyatları’nda, dereceye girenleri; Olimpiyatları Madalyası’nın yanı sıra, sürpriz hediyeler bekliyor.

Ücretsiz pamuk helva ve patlamış mısır stantlarının yanı sıra palyaçoların sosis balon ve yüz boyamayla renk katacağı etkinlikte çocuklar oyun, müzik, dans ve eğlenceye doyacak.

Optimum Outlet ile Anatolia Organizasyon tarafından tasarlanarak hayata geçirilen etkinlikte; eğlenirken yarışmak, yarışırken eğlenmek isteyen tüm çocuklar ve onların neşesine ortak olmak isteyen herkes unutulmaz bir Pazar günü yaşayacak.
Kaynak: İHA