Potada Gençlik Kupası Spor Lisesi ve Erzurum Lisesi’nin

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Basketbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Gençlik Kupası Basketbol turnuvasını erkeklerde Spor Lisesi, bayanlarda ise Erzurum Lisesi kazandı.

Potada Gençlik Kupası Spor Lisesi ve Erzurum Lisesi’nin
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Basketbol İl Temsilciliği tarafından 15-22 Mayıs 2013 tarihleri arasında Gençlik Haftası kapsamında okullararası basketbol turnuvası düzenlendi.

Atatürk Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan maçlar sonunda şampiyonlar belli oldu. Erkeklerde birinciliği Spor Lisesi kazanırken, Nevzat Karabağ Anadolu Lisesi ikinci oldu. Erzurum Lisesi ise üçüncü sırada yer aldı. Bayanlarda birinciliği Erzurum Lisesi elde ederken, Nene Hatun Kız Lisesi ikinci, Rıfkı Salim Burçak Kız Meslek Lisesi ise üçüncü oldu. Çekişmeli geçen maçlar sonunda erkeklerde ve bayanlarda dereceye giren takımlara kupaları Erzuum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen, Okul Sporları Sorumlusu Turan Ağar, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinatörü Alpaslan Topçu ve Basketbol İl Temsilcisi Semahattin Yıldız tarafından verildi.

Kaynak: İHA