Muhtarlar Derneklerinin Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Kütahya’nın mahalle muhtarları Muhtarlar Derneğinin kuruluşunun 41. Yılında bir araya geldi.

Muhtarlar Derneklerinin Kuruluş Yıldönümünü Kutladı
Kütahya’nın termal zenginliği ile bilinen Yoncalı Mahallesinde çalışmaları devam etmekte Gülümser Hatun Termal tesislerinde derneklerinin kuruluş yıldönümlerinde mahalle muhtarları bir araya getiren Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Arı, mahalle muhtarları olarak pek çok hizmeti vatandaşa sunduklarını belirterek, derneğin muhtarlar arasındaki birlik, dayanışma ve işbirliği bağını güçlendirdiğine vurgu yaptı.

Düzenlenen yemekli toplantıda konuşan Dernek Başkanı Salih Zeki Arı, dernek olarak herhangi aidat veya destek almadıklarını, bu nedenle de kısıtlı imkânlarla mahalle muhtarları arasındaki çalışmalardaki işbirliğini güçlendirdiklerini kaydeden Salih Zeki Arı, yaptığı kısa açıklamada konuşmasına şöyle devam etti: “Mahalle muhtarlarımızı bir araya getiren Kütahya Muhtarlar Derneği’mizin 41. Yıldönümü dolayısıyla bugün burada toplantıda bir araya geldik. Muhtarlar olarak, mahallelerimizde pek çok sorunla ilgilenmekteyiz ve bu noktada pek çok sorunu da çözüyoruz. Mahalle muhtarlarımızın kendi aralarındaki bilgi, birikim ve tecrübeleri aktarmaları sorunların çözümünü de kolaylaştırıyor. Derneğimiz, sınırlı imkânlar dâhilinde muhtarlarımızı bir araya getirici etkinlikler düzenlemeye büyük önem veriyor” diye konuştu.

Dernek Başkanı Arı, düzenledikleri kuruluş yıldönümü toplantısına katılan Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça ve Gülümser Hatun Termal Tesislerinin işletmecisi İşadamı Mete Tetik’e teşekkür etti.
Kaynak: İHA