Liseli Öğrencilerden Aşk Şiiri

Bursa Anadolu Lisesi'nin düzenlediği şiir şöleninde renkli görüntüler ortaya çıktı.

Liseli Öğrencilerden Aşk Şiiri
Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen şiir şöleni büyük ilgi gördü. 20 öğrencinin hazırlayıp sunduğu şiir şöleni programına çok sayıda davetli katıldı.

Bursa Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen programda öğrenciler, tiyatro oyunları oynayıp, aşk şiirleri okuyarak, davetlilere duygusal anlar yaşattı.

Öğrencilerin yaptığı etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Bursa eski milletvekili Faruk Ambarcıoğlu,” Bursa Anadolu lisesi öğrencileri okul müdürü, müdür yardımcısı ve öğretmenler başta olmak üzere güzel bir şiir akşamı için Bursalılar ile berberler bu akşam öğrencilerimizi yürekten kutluyorum” dedi.

Amaçlarının ülke güzelliklerini gençlere aşılamak olduğunu dile getiren okul müdürü Kazım Aksu, "Şiirle edebiyatla, müziği bir şeyi güzel görmek istiyorsan güzel bakacaksın. İnsan sevgisi var hayvan sevgisi var doğa sevgisi var .Ruh güzelliği orada, ruhun güzel olursa her şey güzel olur. Şiir dinletisi ise gençlere halkımıza bu güzellikleri ülke güzelliklerini aşılamaktır amacımız” dedi.

Kaynak: İHA