Bingöl’de Kardeş Okul Projesi

Bingöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, Kardeş Okul Projesi kapsamında Düzağaç Ortaokulu’nu ziyaret ederek, öğrencilere spor malzemeleri ve çeşitli hediyeler dağıttılar.

Bingöl’de Kardeş Okul Projesi
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan, şube müdürleri, gençlik liderleri ve personel tarafından Düzağaç Ortaokulu’na yapılan ziyarette okul idarecileri, öğretmen ve öğrencilerle Kardeş Okul Projesi kapsamında yürütülecek etkinlikler ele alınırken, sosyal, kültürel, sanatsal faaliyetler çerçevesindeki çalışmaların Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde serbest zamanlarda antrenörler ve eğitimciler nezaretinde değerlendirilebileceği belirtildi. Proje ile gezi, kamp ve diğer etkinliklere okuldaki öğrencilerin katılması istendi. Ayrıca okulların tatile girmesi ile birlikte öğrencilerin yaz spor okullarındaki faaliyetlere katılabileceğini belirten İl Müdürü Erdal Arıkan, önümüzdeki dönemde kardeş okul ile işbirliği içinde çeşitli çalışmalar yürüteceklerini ifade etti.

Kardeş Okul Projesi kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Düzağaç Ortaokulu öğrencilerine çeşitli spor malzemeleri ve hediyeler dağıtıldı.
Kaynak: İHA