Aziziye’de Eczacılar Gününe Özel Program

Özel Aziziye Koleji, UDODAF ve DOSADER’in birlikte düzenlediği Eczacılar Günü programı Özel Aziziye Koleji’nde kutlandı.

Aziziye’de Eczacılar Gününe Özel Program
Programa UDOSAF(Uluslararası Doğu Sağlık Federasyonu)Başkanı ve Atatürk Üniversitesi Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Hamit Acemoğlu, Atatürk Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Akçay, Erzurum Eczacılar Odası Başkanı Hasan Fehmi Altıntaş, UDOSAF Genel Koordinatörü Eğitimci Ali Keskin ve Aziziye Koleji Genel Müdürü Kemal Küçükkaya katıldı.

Programı düzenleyen UDOSAF Başkanı ve Atatürk Üniversitesi Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Hamit Acemoğlu günün önemine değindikten federasyon olarak yurt içi ve yurt dışında yaptıkları faaliyetlerden bahsetti. UDOSAF Genel Koordinatörü Eğitimci Ali Keskin ise eczacıların sağlık sektörü için öneminden ve eczacıların fedakarlıklarından bahsetti.

Programa ev sahipliği yapan Aziziye Koleji Genel Müdürü Kemal Küçükkaya eczacıların gününü kutladıktan sonra 2013-2014 sezonunda açacakları Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ile artık kendilerinin de sağlık sektörünün bir üyesi olacakları için heyecanlı olduğunu ifade etti.

Program katılımcılara plaket takdimi ve yemekle sona erdi.
Kaynak: İHA