Vali Daşöz'e Veda Yemeği

Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliği'ne atanan Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz onuruna veda yemeği düzenlendi.

Anemon Otel'de düzenlenen veda yemeğine, Vali Halil İbrahim Daşöz ve eşi Nilgün Daşöz, Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli ve eşi, İl Jandarma Komutanı Mustafa Doğru, daire müdürleri, kaymakamlar ve eşleri katıldı.

Yemekte konuşma yapan Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp, Vali Daşöz'ün Manisa'da gerçekleştirdiği çalışmalardan bahsederek, "Bizler ekibinizin bir parçası olmaktan hep gurur duyduk. Şimdi sevgi dolu, paylaşımcı, örnek bir insana veda ediyoruz" dedi.

Gecede veda konuşması yapan Vali Daşöz ise, "Bu güzel ilde 20 ay süreyle valiniz olarak görev yapmak, sizlerle birlikte yaşamak şahsım ve ailem adına büyük bir onur olmuştur. Burada yaşadıklarımızı, kıymetli birer hatıra olarak hep mutlulukla hatırlayacağız. Manisa’da yaşayan ve görev yapan herkesi bir aile olarak gördüm. Bu ailenin tüm fertlerini aynı ile hizmet eden insanlar olarak kabul ettim. İnsanlarımız arasında hep sevgiyi çoğaltmaya; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını geliştirmeye, ben yerine biz demeye, onları birbirinden uzaklaştıracak tutum ve davranışlardan kaçınmaya özen gösterdim” diye konuştu.

251 Bin Dev Öğrenci Projesi'nden de bahseden Vali Daşöz, "Çocuklarımızın daha iyi, daha donanımlı, daha üretken, daha sevgi dolu, daha başarılı olması için bu projeleri hayata geçirdik. Buradan 251 Bin Dev Öğrencimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Vali Daşöz'e tablo hediye etti. 251 Bin Dev Öğrenci temsilcileri de hediyelerini vererek, Vali Daşöz’ün 251 Bin Dev Öğrenciye ithafen yazdığı şiiri okudular ve hep bir ağızdan "sizi seviyoruz" dediler. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı da, Daşöz’e üzerinde isminin yazılı olduğu bir Akhisarspor forması hediye etti.
Kaynak: İHA