İsparta Valisi Oğuz Açıklaması

Isparta Valisi Memduh Oğuz, "Vatandaşın beklediği ITSO'nun Isparta'nın tüm meselelerine sahip çıkmasıdır" dedi.

Oğuz, odada yapılan organ seçimlerini kazanan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i ziyaret etti.

Oğuz, burada yaptığı konuşmada, ITSO'nun şehrin sosyal ve ekonomik hayatında çok önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.

Seçimlere gösterilen ilginin, ITSO'nun ne kadar önemli bir kuruluş olduğunu gösterdiğini belirten Oğuz, "Vatandaşın beklediği ITSO'nun Isparta'nın tüm meselelerine sahip çıkmasıdır. ITSO'nun, şehrin menfaati için diğer kurum ve kuruluşlara da yardımcı olması gerekir" dedi.

Başdeğirmen'in görevini layıkıyla yapacağına inandığını ifade eden Oğuz, "Bu yönetim çok kritik bir dönemde görev aldı. Isparta, 2023 vizyonuna hazırlanıyor. Bu vizyonda Isparta, tarihinden aldığı gücü ve sorumluluğu yerine getirmek zorundandır. Isparta, bu görevi yerine getirecek morale sahiptir. Isparta, 81 il arasında en öne çıkmaya adaydır ve taliptir" diye konuştu.

Başdeğirmen ise ITSO'daki seçim sürecinin olumlu ve samimi bir ortamda geçtiğini belirtti.

Aday olan kişilerle Isparta'nın kazanması gerektiği yönünde görüş alışverişinde bulunduklarını ifade eden Başdeğirmen, seçimin sonuçlanmasının ardından her iki adayın da kendisini kutladığını belirtti.

Bütün adayların aynı masada oturuyor olmasının Isparta'nın kazandığı anlamına geldiğini dile getiren Başdeğirmen, "Isparta'nın buna ihtiyacı var. İtişme ile bugüne kadar kazanan kimse yok. Her şey birlik ve beraberlik içerisinde kazanılıyor" dedi.

Muhabir: Murat Yolcu

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA