Gaziosmanpaşa’da Okul Öncesi Eğitim Şenliği Başladı

Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği “Gaziosmanpaşa Okul Öncesi Eğitimi Şenlikleri” başladı.

Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı önünde yer alan Hükümet Konağı Meydanı yüzlerce minik öğrenci adayının cıvıl cıvıl sesleriyle yankılandı. 3-6 yaş ana sınıfı ve okul öncesi eğitim gören minik öğrencilerin katılımıyla düzenlenen “Okul Öncesi Eğitimi Şenlikleri”, Halide Edip Adıvar Anaokulu öğrencilerinin gösterileriyle bir şölen tadında başladı.

10 gün sürecek olan şenliklerde minik öğrenci adayları bir yıl boyunca öğrendiklerini sergilerken, yaşıtlarıyla da hoşça vakit geçirecekler. Minik öğrenci adayları kadar heyecanlı oldukları gözlenen veliler de şenliklerde çocuklarına destek verdiler

İstanbul’un en büyük “Yerinde Kentsel Dönüşüm” çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Gaziosmanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce açılan “Gelecek İçin Gaziosmanpaşa’da Geri Dönüşüm” konulu stantta da çevre mühendislerince minik öğrencilere bilgiler verildi.

Kaynak: İHA