Anadolu Gençlik Derneği'nde Görev Değişimi

Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Başkanlığı görevini 11 yıldır yürüten Yusuf Güneş, başkanlık koltuğunu Mehmet Parlak'a devretti.

Anadolu Gençlik Derneği Konya Şubesi'nde düzenlenen basın toplantısı ve devir teslim programı ile Mehmet Parlak, yeni görevine fiilen başladı.

Toplantıya AGD Bölge Başkanı Bahri Kırışık, AGD Karatay İlçe Başkanı Rauf Büyüktermiyeci ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AGD Konya Şube eski Başkanı Yusuf Güneş, 11 yıldır AGD Konya Şube Başkanlığı'nı yürüttüğünü, bu süre içerisinde 30 kişilik yönetim kurulu üyelerinin kendisine ciddi destek verdiğini söyledi.

AGD'nin Konya genelindeki başarısının 30 kişilik yönetim kurulunun, 31 ilçe başkanının ve yönetiminin zaferi olduğunu vurgulayan Güneş, "Bizim inancımız da ve teşkilatımız da yorulmak ve dinlenmek yoktur. Onun için hizmet nerede olursa olsun devam etmelidir" dedi.

AGD Konya Şube yeni Başkanı Mehmet Parlak da 11 yıldır bu hizmeti yürüten Yusuf Güneş ve Yönetim Kurulu üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Anadolu Gençlik Derneği'nin, "Bir insanı kurtarmak tüm insanlığı kurtarmak demektir" düsturuyla hareket ettiğini dile getiren Parlak, "Bundan sonra da aynı aşk ve heyecanla hizmet etmeye devam edecektir" diye konuştu.

Kaynak: AA