Gcbal’den Türkiye İkinciliği

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, Celal Bayar Anadolu Lisesi, ülke genelinde yapılan çeşitli yarışmalarda başarılar elde etmeye devam ediyor.

GCBAL 12 C sınıfı öğrencisi Cemre Arslan, Kimyagerler Derneği tarafından düzenlenen makale yarışmasında Türkiye ikincisi oldu. Lise son sınıf öğrencilerinin yanı sıra üniversite öğrencilerinin de katıldığı ‘ülkelerin gelişmesinde kimyagerin rolü’ konulu makale yarışmasında Cemre Arslan’ın Türkiye ikincisi olması Okul Müdürü Nazım Özer ve kimya öğretmeni Selma Koçer tarafından memnuniyetle karşılandı.

LYS’ye hazırlandığı için Manisa’da yapılan ödül törenine katılamayan Arslan’ın kazandığı tablet bilgisayar kendisine postayla ulaştırıldı. Arslan’ın daha evvel de birçok yarışmada birincilikler elde ettiği öğrenildi.
Kaynak: İHA