Bartın'da Doğalgaz Çalışmaları Devam Ediyor

Bartın’da doğalgaz çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bartın'da Doğalgaz Çalışmaları Devam Ediyor
Çalışmalar Bartın kent merkezinde Esentepe Mahallesi’nden sonra Tuna Mahallesi’ne bağlı Hendekyanı Caddesi’nde devam ediyor.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın yüklenici firma ile yapılan toplantılarla ve görevlendirdiği alt yapı ekipleriyle birlikte doğal gaz çalışmalarını yakından takip etmeye devam ettiklerini söyledi.

Akın açıklamasında, “Belediye olarak şebeke suyu, atık su, kanalizasyon gibi alt yapı hizmetlerimiz aksamasın vatandaşlarımız mağdur olmasın diye alt yapıda uzman arkadaşlarımızı doğal gaz çalışmalarında görevlendirdik. Bunun yanında yüklenici firma ile düzenli olarak toplantılar gerçekleştiriyoruz. Şuan Hendekyanı Caddesi’nde çelik borularla yeni bir hat daha oluşturuluyor. Bu noktada da diğer yerlerde olduğu gibi doğal gaz çalışmalarına paralel olarak belediyemizi ilgilendiren tüm alt yapı gereksinimlerini de hızla karşılıyoruz. Elektrik ve Telekom gibi diğer kurumların alt yapı çalışmaları da tamamlandıktan sonra yolun dolgu yapılan kısımlarının çökme sürecide sona erince eski ve hasarlı yapıyı tamamen söküp yeniden düzenlemek üzere çalışmalara başlayacağız” dedi.

Kaynak: İHA