Azak Yönetim Kuruluna Veda Etti

Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığı AR-GE’den sorumlu başkan yardımcısı Ercan Azak Yönetim kurulu toplantısında görevine veda etti.

Azak Yönetim Kuruluna Veda Etti
Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığı yönetim kurulu toplantısında Araştırma ve geliştirme (AR-GE) görevinden istifa eden Azak, çatısı altında bulunduğu Ak Parti’ye 11 yıldır hizmet etmekten ve bu ekibin içinde olmaktan son derece memnun olduğunu dile getirerek, "İl başkanımız Mahmut Civelek’in gençlik kollarında partiye hizmet ederken beni yönetim kurulu ve AR-GE’ye layık görmesi gurur vericidir" dedi.

Bu kararı büyük üzüntü duyarak aldığını ifade eden Azak, "Tamamen şahsımla ve özel hayatımla olan bu karar inşallah hayırlara vesile olur. Bu ayrılık sadece fiziksel, her zaman il başkanım görev verdiği sürece çalışacağız ve partimizi bugünkü günlerinde daha ilerilere taşıyacağız" diye konuştu.

Her zaman aklının ruhunun ve nefesinin parti için olacağını dile getiren Azak, yaşının daha genç olduğunu belirterek, "Önümüzdeki süreçlerde yine siyaset yaparız. İl başkanımızın teşkilatıyla birlikte inşallah Kocaeli’de ve Türkiye çapında güzel hedeflerine bir an önce ulaşmasını umut ediyorum" dedi.

Azak’tan sonra konuşan Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, "Büyük coşku ve heyecanla yaptığımız kongremizde oluşan listemiz sonucunda yönetim kurulu üyesi olan AR-GE’den sorumlu başkan yardımcımız Ercan Azak’a veda ediyoruz. Gençlik kollarında ve yönetim kurulunda yıllarca görevini başarıyla yürüten bir başkan yardımcımızı kaybetmek dolayı üzüntü duyuyoruz. Ancak Ercan Azak’ın dile getirdiği gibi bu sadece fiziksel bir ayrılık partimiz için her zaman hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Artık o da kurullarımız yöneticilerimiz ve üyelerimiz gibi disiplin kurulu üyesi olmuştur" dedi.

Bu karar kendisi ve ailesi için hayırlı olsun diyen Civelek, yeni işinde başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını belirtti.

Yedek üyeler arasından çıkacak olan yeni yönetim kurulu üyesinin haftaya toplantıya çağırılacağını vurgulayan Civelek, "Bu gelişmeler partimize hayırlar getirsin" dedi.

Önümüzdeki hafta içinde ise icra kurulunda AR-GE’den sorumlu yürütme kurulu üyesinin belirleneceğini söyledi.

Yönetim kurulu toplantısında öte yandan Kocaeli Millevekili Zeki Aygün’ün il başkanlığından bu yana kullanılan karar defterinin bitirilip, yeni deftere geçiş töreni yapıldı. Karar defteri hakkında konuşan Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, "Bu defter geçmiş dönem il başkanlığı yapmış olan Kocaeli Milletvekilimiz Zeki Aygün’ün başkanlığından bu yana kullanılmaktadır. Karar defterinde her hafta düzenli yapılan toplantılar sonucunda yapılan ve yapılacak faaliyetler hakkında bilgiler içermekte ve yoklama listesi oluşturulmaktadır" dedi.

Bu toplantıların büyük önemi ve hatırasının olduğunu ifade eden Civelek, bu deftere benim sosyal işler başkan yardımcısı olarak imza atmışlığım vardır" dedi.

Toplantıda defter şeklinde üzerinde karar defteri Yazılan pasta kesilerek kutlama yapıldı.
Kaynak: İHA