Alkollü Sürücü Polis Aracına Çarptı

Bursa'da, alkollü sürücü yönetimindeki otomobil, görevden dönen polislerin kullandığı ekip otomobiline arkadan çarptı. Kazada, 3'ü polis memuru 6 kişi yaralandı...

Alkollü Sürücü Polis Aracına Çarptı
Bursa'nın İzmir Yolu Caddesi'ndeki yaya üstgeçidinin altında meydana gelen trafik kazasıyla ilgili işlemleri tamamladıktan sonra dönüşe geçen polis memuru Enver Yılmaz yönetimindeki otomobile alkollü Osman Oruç yönetimindeki otomobil, arkadan çarparak 60 metre sürükledi.

Aşırı hızlı olduğu bildirilen otomobil refüje çarparak durdu. Kazada, Enver Yılmaz ile birlikte araçta bulunan polis memurları Mehmet Özkan ve Seyfettin Göral, çarpan otomobil sürücüsü Osman Oruç ve aracında bulunan Tevfik Balaban ve Erdem Aydoğru yaralandı.

Kazada yaralanan 6 kişi Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Otomobil sürücüsü Osman Oruç'un yapılan kontrolde 1.99 promil alkollü olduğu belirlenirken, kaza sonrası otomobil ön ve arka koltuklarında çok sayıda boş bira kutusu olduğu görüldü. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.