Ak Parti engellileri unutmadı

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı Sosyal İşler Başkanlığı içinde bulunduğumuz Engelliler Haftası nedeniyle bir kahvaltı etkinliği düzenledi.

Ak Parti engellileri unutmadı
Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı Sosyal İşler Başkanlığı içinde bulunduğumuz Engelliler Haftası nedeniyle bir kahvaltı etkinliği düzenledi. Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan'ın da katıldığı,kahvaltıda Başkan Karaaslan'a engelli öğrenciler tarafından plaket verildi.

Kahvaltıda engellilere hitaben bir konuşma yaoan Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan “Arkadaşlarımızı bu tür etkinlik düzenledikleri için teşekkür ediyorum. Engelli arkadaşlarımızın toplantılarına katılıyoruz, sıkıntılarını, dertlerini bize anlatıyorlar. Bizlerde elimizden geldiği kadar çözüm bulmaya çalışıyoruz. Yeni arkadaşlarımız var onlarla tanışmaktan memnun oldum. Biz engelli kardeşlerimizi hiçbir zaman normal vatandaşlarımızdan ayırmadık. İnşallah önümüzdeki süreçte iktidarımızın yaptığı sosyal faaliyetleri devam ettirerek onlara yardımcı olmaya çalışacağız. Unutmamalıyız ki her birey, birer engelli adayıdır.ne olacağımız belli değildir.” dedi