Mtb Başkanı Özkasap Açıklaması

Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, borsadaki seçimlere ilişkin, "Başka aday çıkmadı, bizler de layıkıyla görevi yerine getireceğiz" dedi.

Başkanlık görevini 2011 yılı Mart ayından bu yana sürdüren Özkasap, gazetecilere yaptığı açıklamada seçimde toplam 186 üyenin oy kullanacağını belirtti.

Yapılan seçimlere tek liste halinde gidildiğini belirten Özkasap, ekibiyle birlikte 4 yıl daha görev yapmak için aday olduklarını kaydetti.

Özkasap, şunları söyledi:

"Manisamız tarım ve tarıma dayalı sanayisini daha iyi yerlere getirmek ve sorunları ilgili yerlere taşımak ve üyelerimizle koordineli bir şekilde hizmet etmek istiyoruz. Önümüzdeki 4 yıllık süreçte bu görevi yine en iyi şekilde icra edeceğimize inanıyoruz. MTB'nın 14 kişilik meclis üyeliklerinde 6 yeni genç arkadaşımıza görev verdik. Hepimizin ortak düşüncesi, Manisamıza nasıl daha büyük hizmet edebiliriz, bunun mücadelesini vereceğiz."

Yapılan seçimlerde uzun süredir tek liste gidilmediği sorusu üzerine Özkasap, "Odamızdaki üyelerimiz arasında çok değerli isimler yer alıyor. Başka aday çıkmadı, bizler de layıkıyla görevi yerine getireceğiz" dedi.

Özkasap, MTB'nın ülke genelinde 32. sıradan 19. sıraya yükseldiğini, borsanın işlem hacminin çok yükselmesinden dolayı TOBB'da güzel bir prestij sergilediğini vurguladı.

MTB'nın 14 kişilik meclis ve 6 kişilik disiplin kurulu üyesinin seçimi için saat 17.00'a kadar oy kullanma işleminin devam edeceği bildirildi.

Muhabir: Turgay Duyar

Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
Kaynak: AA