Başiskele'de 15 Kişilik Ekip Görev Başında

Başiskele Belediyesi, ilkbahar ve yaz aylarında daha temiz bir çevre oluşturmak için park, bahçe ve kaldırım kenarlarında ot biçme ve çevre temizliği çalışmalarını sürdürüyor.

Başiskele'de 15 Kişilik Ekip Görev Başında
Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde ilkbahar ayının gelmesiyle oluşturulan 15 kişilik ekip yaptıkları ot temizliği ile otların içinde haşerelerin barınmasını engelliyor. Bu sayede aileler ve çocukları yeşil alanlarda güvenle eğlenebiliyor.
Başiskele Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelindeki park ve yeşil alanlarda bakım çalışmalarını sürdürüyor. Hızla gelişen çimler ilkbahar ayının gelmesiyle sürekli olarak biçiliyor. 1. tur çim biçme çalışmalarına başlayan ekipler kaldırım, refüj ve yeşil alanlarda yaptıkları çim biçme çalışmalarını toplu konut alanlarında da sürdürüyor. Evlerinde istirahat eden vatandaşlara rahatsızlık vermemek için hafta sonları cadde, sokak ve kavşaklarda çim biçimi yapan ekipler hafta içi konut alanlarında çalışmalarına devam ediyor. Aydınket Mahallesi, Atakent Mahallesinde 1. Tur çim biçme çalışmalarını tamamlayan ekipler Altınkent ve Yeşilkent Mahallelerinde çalışmalarına devam ediyor.

İlkbahar aylarında yeşil olan çimleri kesmek için mücadele eden ekipler yaz aylarında ise yine çalışmalarını sürdürerek kuruyan ve bu nedenle yangına zemin oluşturan etkenleri ortadan kaldırmak için mücadele edecek.
Kaynak: İHA