Başkan Ertekin Güven Tazeledi

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, TOBB Delegeleri, Meclis Divanı seçimi gerçekleştirildi.

Başkan Ertekin Güven Tazeledi
ŞUTSO Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen seçimlere, 74 üyenin 73’ü katıldı.

Gerçekleştirilen seçimle E. Sabri Ertekin, 73 üyeden 53’ünün oyunu alarak Yönetim Kurulu Başkanlığı'na tekrar seçildi.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı E. Sabri Ertekin başkanlığındaki 11 kişilik yönetim, şu isimlerden oluştu:
E. Sabri Ertekin, İ. Halil Peltek, İbrahim Uludağ, Halil Akkaya, Cevahir Asuman Yazmacı, Mirhat Arhan, Faruk Atlas, Murat İmamoğlu, Mustafa Tuz, Cumali Güneş, Mustafa Badıllı
TOBB Genel Kurul Delegeleri:
İbrahim Toru, Ömer Yıldırım, Kadir Kılıçoğlu, Mehmet Erdem, Vedat Polat, Hasan Avşaroğlu, Ahmet Sambur, Mustafa Sarı, Mehmet Fatih Gülel, Kemal Süt, Mehmet Aslan, Mehmet Çalışkan, Mahmut Akaslan
Disiplin Kurulu Üyeleri:
Davut Ayaz, Abdurrahman Eyyüpoğlu, Mahmut Şevket Küçük, Küçük Nasan Bülbül, İbrahim Direk, Mustafa Arslan
Bugün gerçekleştirilen seçimlerin ardından ilk meclis toplantısı da yapıldı. İlk meclis toplantısı Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nın en yaşlı üyesi olan Mustafa Şimşek başkanlığında gerçekleşti. Gerçekleştirilen meclis toplantısına ise 72 meclis üyesi katıldı.

İlk meclis toplantısında TOBB Delegeleri, Meclis Divanı seçimi gerçekleştirildi.

Tek liste olarak gerçekleştirilen seçimde İbrahim İletmiş Meclis Başkanlığı'na, Mustafa Taş ile Necati Tataş Meclis Başkan Yardımcılığı'na, Ali Çiçek ise Meclis Katip Üye olarak seçildi.

Seçimin ardından bir açıklama yapan E. Sabri Ertekin, “Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'nda görev dağılımını gerçekleştirdik. Tüm üyelerimize ve ilimize hayırlı olsun. Bizler inşallah meclis üyelerimizle Şanlıurfa’nın kalkınması ve gelişmesi, sanayileşmesi için yoğun çaba harcayacağız. Meclis üyelerinin tamamından yeni dönemde katkı bekliyoruz; hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA