Anıtpark Meydanında Protokol Spor Yaptı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 94. yılında gençler kadar yetişkin Düzceliler de çeşitli spor branşlarında kendilerini sınadı.Anıtpark meydanı Düzcelilerin spor yaptığı alan haline geldi.

Anıtpark Meydanında Protokol Spor Yaptı
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Anıtpark Meydanı'nda kurulan stantlara Düzceliler ve Düzce protokolü büyük ilgi gösterdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran ile birlikte stantları tek tek gezen Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Garnizon Komutanı Kdm Albay Ramazan Akça ve kurum amirleri, spor yapmayı da ihmal etmedi.

Vali Adnan Yılmaz ve Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, masa tenisi oynarken, Vali Yılmaz daha sonra gençlerle basket atışı yarışması yaptı. Vali Adnan Yılmaz, atletizm pistinde gençlerle birlikte koordinasyon çalışması da yaptı. Anıtpark Meydanı'nda, cimnastik, judo, karate, güreş, badminton, tenis, voleybol,,masa tenisi, taekwondo, kick boks gibi spor dallarından sporcular hünerlerini sergiledi. Model uçak gösteri çerçevesinde model uçak uçuruldu.

Öte yandan Düzce protokol Gençlik stantlarını ziyaret ederek Gençlik Merkezi faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.
Kaynak: İHA