19 Mayıs Mezunları Yemekte Buluştu

19 Mayıs Lisesi Mezunları Derneği tarafından organize edilen yemekte Danıştay Üyesi Hüseyin Poroy, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, İlkadım Belediye Başkanı Necaattin Demirtaş başta olmak üzere eski ve yeni mezunlar bir araya geldiler.

19 Mayıs Mezunları Yemekte Buluştu
Yemekte liseye verdiği katkılardan dolayı İlkadım Belediye Başkanı Necaattin Demirtaş’a ve dernek üyelerine bir plaket sunuldu. Başkan Demirtaş’ın plaketini Başkan Burma verirken, dernek üyelerine plaket takdimini ise Başkan Demirtaş yaptı.

Bu geceyi düzenlemede emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Demirtaş, “Burada bulunmak son derece mutluyum” derken, Başkan Burma ise, “Benim eğitim hayatımda önemli bir basamak taşı olan bu liseden mezun olmaktan gurur duyuyorum. Samsun’un tek markası kalmıştır. O da 19 Mayıs’tır. Onu yaşatalım istiyorum” şeklinde konuştu.

Gecede ayrıca Danıştay Üyesi Hüseyin Poroy da bir konuşma yaparken, “Ben burada bir öğrenciyim. Bu memleketin çocuğu olarak, 19 Mayıs’lı olarak büyük gurur duyuyorum. 19 Mayıs, Türkiye’nin markasıdır” diye konuştu.

Kaynak: İHA