Karaman’da Doğa Yürüyüşü

Karaman Valisi Murat Koca, gençlik yürüyüşü kapsamında Vali Hakkı Teke Hoşgörü Ormanı’nda gerçekleştirilen doğa yürüyüşüne katıldı.

Karaman’da Doğa Yürüyüşü
Vali Hakkı Teke Hoşgörü Ormanı’nda gerçekleştirilen doğa yürüyüşüne, Vali Koca’nın yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, Vali Yardımcısı Rıza Gençoğlu, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, daire müdürleri ile öğrenciler ve sporcular katıldı.

İl Özel İdaresinin katkılarıyla yeni düzenlemeler yapılarak vatandaşların hizmetine açılan ve içerisinde çocuk oyun grupları, piknik masaları, spor alanları ve yürüyüş parkının yer aldığı Vali Hakkı Teke Hoşgörü Ormanında gerçekleştirilen doğa yürüyüşünde, Vali Koca ve katılımcılar toplam 2 bin 700 metre olan parkur çevresinde üç turluk bir yürüyüş gerçekleştirdi. Doğa yürüyüşünün sonunda Vali Murat Koca 2012 yılında İstanbul’da düzenlenen Türkiye Atletizm Şampiyonasında bin 500 metrede salon rekoru kırarak Türkiye şampiyonu olan Akdeniz Oyunları kadrosuna alınan Ümmühan Karaçadır’ı bu başarısından dolayı tebrik ederek altınla ödüllendirdi.
Kaynak: İHA