Etso Seçimleri Sonuçlandı

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası’na bağlı 13 meslek kolunda başkanlık seçimleri yapıldı.

Etso Seçimleri Sonuçlandı
Seçimlere mavi liste ile giren İşadamı Selçuk Polat, 13 meslek gurubundan 11’nde en fazla oyu alarak seçimin galibi oldu. Seçimlere sarı ve beyaz liste olarak giren Suhabi Okumuş ve Ömer Aksu birer meslek kolundan olmak üzere kendi guruplarından çıktılar.
Geçici sonuçların açıklanmasının ardından Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası binası önüne gelen Selçuk Polat ve grubu burada birbirlerine sarılarak seçim sonuçlarını kutladı.

Seçim sonuçlarının ardından açıklama yapan seçimin galibi Selçuk Polat, halkın verdiği değerin karşılığını vermek için gece, gündüz demeden Erzincan’a hizmet edeceklerinin altını çizerek, seçimlere ‘Birlikte yöneteceğiz, birlikte güçleneceğiz’ sloganı ile çıktıklarını belirterek, iki adayı da mecliste görmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

Polat konuşmasında; “Erzincan’a hizmet aşkıyla bir yola çıktık. Her defasında belirttiğim gibi bizim tek hedefimiz Erzincan’a hizmet etmek, Tabi bu seçim yarışı sırasında ister istemez insanların kalbini kırdık. En başta onlardan özür diliyorum. Bir üzüldüğüm taraf iki gurubumuzu kaybettik. Orada çok sevdiğimiz, saygı duyduğumuz, çalışmak istediğimiz insanlar vardı. Yalnız bildiğim kadarıyla diğer aday arkadaşlarımızda kendi guruplarından çıktılar. Birlikte yöneteceğiz, birlikte güçleneceğiz sloganımız vardı, bu iki arkadaşımızı da meclisimizde görmekten gurur duyuyoruz. Bu bizim için sevindirici bir olay. Halkımızın bize verdiği değerin karşılığını vermek için gecemiz, gündüzümüzle, işimizi gücümüzü bırakıp, arkadaşlarımızla birlikte Erzincan’a hizmet edeceğiz. Erzincan ekonomisini bir üst lige taşımak için elimizden gelen her türlü mücadeleyi yapacağız. Bize bu yarışta destek veren ticaret ve sanayi odasına üye olan ve olmayan tüm Erzincan Halkı’na saygı ve hürmetlerimi bildiriyorum. Diğer arkadaşlarımızda teşekkür ediyorum. Bu yarışa çok güzel bir heyecan kattılar, renk kattılar, Tekrar Erzincan’ımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimlerinin kesin sonuçlarının açıklanmasının ardından meclis üyeleri önümüzdeki günlerde bir araya gelerek önce meclis başkanını daha sonrada yönetim kurulunu belirleyecek. Yönetim kurulu ise kendi arasında başkanını seçecek.
Kaynak: İHA