Türkan Sultan Kitabını Anlattı

Türk sinamasının sultanı Türkan Şoray, 5. Kocaeli Kitap Fuarı'nda, 'Sinemam ve Ben' isimli kitabını imzalarken, hayranlarıyla söyleşide bulundu.

Türkan Sultan Kitabını Anlattı
Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncusu Türkan Şoray hayranlarıyla söyleşi yapmak ve 'Sinemam ve Ben' isimli kitabını imzalamak için 5. Kocaeli Kitap Fuarı'na geldi. Saat 14.00'da başlaması planlanan söyleşi, Şoray'ın gecikmesi üzerine saat 15.00'da başladı.

Söyleşi için salona giren Şoray, alanı dolduran hayranları tarafından alkışlarla karşılandı. Hayranları Şoray'ı görmek için adeta birbirleriyle yarışırken, Türkan Sultan, 'Sinemam ve Ben' kitabının yazılış sürecini hayranlarıyla paylaştı.

Bu sırada yetkililer planlanan saatten geç gelen Şoray'a kendinden bir sonraki bir sonraki konuşmacı Engin Noyan'ın konuşma saatinin geldiğini hatırlatırken, Şoray bu duruma oldukça sinirlendi. Yetkililere biraz daha daha konuşmak belirterek, izin vermezlerse imza etkinliğine katılmayıp aracına binip gideceğini söyleyen Şoray, ikna edildikten sonra imza alanına gitti.

Bu sırada Şoray, kendisine Kadir İnanır ve Hülya Koçyiğit gibi sinema sanatçılarının Akiller heyetinde olduğunu ve bu konu ile ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine, "Arkadaşlarıma başarılar diliyorum" diyerek alandan ayrıldı. Şoray daha sonra metrelerce sıra oluşturan hayranları için, 'Sinemam ve Ben' isimli kitabını imzaladı.
Kaynak: İHA