Minik Ressamlar Ödüllendirildi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Milli Eğitim Müdürlüğü ve özel bir kolej iş birliği ile ana sınıfı öğrencileri arasında düzenlenen pastel boya resim yarışması sonuçlandı.

Minik Ressamlar Ödüllendirildi
İnegöl’deki 25 ana okulundan 420 öğrencinin katıldığı yarışmada derece alan 30 öğrenciye madalya ve hediyeleri takdim edildi. Ödül törenine Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ile öğrenciler ve velileri katıldı.

Törenin öncesinde minik öğrencilerin resimlerinin yer aldığı sergi gecildi. İnegöl’de bulunan resmi ve özel okullarda bulunan ana sınıfları ve kreşteki yüzlerce öğrencinin katıldığı boyama şenliğinde yarışmaya katılan her öğrenci madalya ve hediye kazandı. Pastel boya ile yapılan resim yarışmasına katılan miniklerin, kabiliyetlerini ve hayal güçlerini kullanarak yaptığı resimler şaşırttı.,jüri heyeti ve aileleri tarafından büyük ilgi gördü. Ödül töreninde ise, tam bir heyecan fırtınası yaşandı.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Genelde çocuklar üç meslek seçiyor; öğretmenlik, polislik ve doktorluk. Bu ülkenin o kadar çok polise, doktora, öğretmene ihtiyacı yok. Bu ülkeye çiftçide de lazım, çoban da lazım. Her ne olursa olsun, çocuklarınızın özgüveni fazla olsun. Onları pısırık yetiştirmeyin" diye konuştu.

Kaynak: İHA