Gülpembe’den Belediyeye Ziyaret

Bartın Özel Gülpembe İlköğretim Okulu idarecileri Proje Yarışması 3’üncüsü öğrencileri ile birlikte Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Gülpembe’den  Belediyeye Ziyaret
Ziyarette Okul Müdürü Nurullah Çetin, Müdür Yardımcısı Ertan Kahraman ve öğrencileri Efe Emir Kaygın hazır bulundu.

Müdür Nurullah Çetin yaptığı konuşmada “2013 EBİKO’da 110 proje finale kaldı. Okulumuz 5.sınıf öğrencimiz Efe Emir Kaygın ‘Medya Haberciliği’ adlı projesi ile dünya üçüncüsü oldu. Ortaokul yıllarında büyük başarılar elde eden bu öğrencilerin gelecekte insanlık adına önemli projelere imza atacaklarına inanıyoruz”dedi.

Belediye Başkanı Cemal Akın ise yaptığı konuşmada 9. Uluslararası Bilişim Olimpiyatları (EBİKO) da 3’üncü olma başarısı gösteren Özel Gülpembe Koleji öğrencisi Efe Emir Kaygın’ı tebrik ederek başarıda katkısı olan okul idaresi öğretmenler ve ailesini kutladı.

Belediye Başkanı Cemal Akın “Okulunuzun böyle Uluslararası Bilişim Olimpiyatı'nda üçüncülük elde etmesi büyük başarı. Öğrenciniz Efe Emir Kaygın’ı tebrik eder başarıda emeği olan siz değerli idarecileri, eğitimcileri ve ailelerini kutlarım. Başarılarınızın devamını dilerim” dedi.

Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Cemal Akın Efe Emir Kaygın’a eğitim başarısının hayatı boyunca devamını dileyerek belediye amblemli kol saati hediye etti.
Kaynak: İHA