İhlas Koleji Başarıya Koşuyor

Akademik alandaki başarısını sosyal ve sportif müsabakalarda da sürdüren İhlas Koleji aldığı sonuçlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

İhlas Koleji Başarıya Koşuyor
Özel Marmara Evleri İhlas Ortaokulu, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar arası Masa Tenisi Şampiyonası’nda üç dalda ilçe şampiyonu oldu.

İhlas Koleji Beylikdüzü Kampüsü Spor Salonu’nda yapılan şampiyonada Marmara Evleri İhlas Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Fatih Doğan’ın antresinde küçük erkekler, küçük kızlar ve yıldız erkekler kategorilerinde tüm maçlarını kazanarak şampiyonluğa ulaştılar.

Yine Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Lig Heyeti tarafından düzenlenen ve İhlas Koleji Marmaraevleri Kampüsü Spor Salonu’nun ev sahipliği yaptığı Liseler Arası Masa Tenisi Turnuvası’nda Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu Lisesi, genç kızlar ve genç erkekler dallarında ferdi ve takım şampiyonluğunu elde etti.

Bahçelievler ilçesi genelinde yapılacak olan Bilgi ve Kültür Yarışması için seçmeler devam ederken 20. Eğitim Bölgesi’nin birincisi Özel Bahçelievler İhlas Ortaokulu oldu. Toplam 15 okul arasından birinciliğe ulaşan Özel Bahçelievler İhlas Ortaokulu bu sonuçla final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Bahçelievler İlçesi tarafından düzenlenen “Trafikte Saygılı Olmak” konulu şiir yarışmasında da Özel Bahçelievler İhlas Ortaokulu öğrencisi Zeynep Çardak yazmış olduğu şiiri ile ilçe birincisi oldu.
Kaynak: İHA