Trafik Kazası Geçiren Ak Parti’li Ünüvar'ın Sağlık Durumu İyiye Gidiyor

Ankara'da geçirdiği trafik kazasında yaralanarak Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan AK Parti Adana Milletvekili ve TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı Necdet Ünüvar, sağlık durumunun iyi olduğunu ve öğleden sonra taburcu olacağını açıkladı.

Trafik Kazası Geçiren Ak Parti’li Ünüvar'ın Sağlık Durumu İyiye Gidiyor
AK Parti Adana Milletvekili ve TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı Ünüvar, dün akşam Esenboğa Havaalanı'ndan şehir merkezine seyir halindeyken geçirdiği trafik kazasında yaralanmış ve Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Tedavisine hastanede devam edilen Ünüvar, hastane odasında İHA'ya sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kazanın dün akşam 21.00 sularında Altınpark civarında yaşandığını anlatan Ünüvar, "Bir araç aniden önümüze kırdı, biz de kurtaramadık. Sadece el bileğimde kırık var" diye konuştu

Bu haftanın Engelliler Haftası olarak kutlandığına işaret eden Ünüvar, "Ben de geçici olarak engelli sayılırım. Bu sayede sol tarafımı keşfetmiş oldum. Şimdi tüm işlerimi sol elimle yapıyorum" dedi

Kendisinde bir gün önce de AK Parti Kütahya Milletvekili İdris Bal'ın aynı yolda trafik kazası geçirdiğini hatırlatan Ünüvar, milletvekillerinin çok aktif olarak görev yaptıklarını, bu nedenle bu tür kazalarla karşılaşmalarının doğal olduğunu ifade etti.

Ünüvar, kazalarda emniyet kemerinin önemine de vurgu yaşarak, Dünya Sağlık Örgütü ile birlikte Meclis bahçesinde emniyet kemerinin önemine ilişkin bir etkinlik düzenleyeceklerini açıkladı.

Ünüvar, bugün öğleden sonra taburcu olacağını da bildirdi

Kaynak: İHA