Bsd’den Başkan Akın’a Ziyaret

Bartın’ı Sevenler Derneği, Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Bsd’den Başkan Akın’a Ziyaret
Başkan Akın’ın makam odasında gerçekleşen ziyarette, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, Dernek Başkanı Özge Karakuş, Yönetim Kurulu üyeleri Elif Ulupınar, Filiz Aslan, Aynur Göktepe, Sevim Gülbezer, Aynur Göktepe Kaya, Nejla Aruk ve MHP Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz hazır bulundu.

Belediye Başkanı Cemal Akın’a bir buket çiçek takdim eden Bartın Sevenler Derneği Başkanı Özge Karakuş, yeni kurulan bir dernek olduklarını ifade ederek derneğin tanıtılması ile gerekli katılım ve desteğin sağlanması aşamasında çeşitli ziyaret ve etkinlikler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Akın, “Dernek kurmak birlik olmak, dayanışma içerisinde çalışmak demektir. Bu konuda başarı sık sık toplantılar gerçekleştirip istişarelerde bulunmakla elde edilebilir. Bartın’ı Sevenler Derneğinin kentimize ve memleketimizi seven tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Her zaman emrinize amade olduğumuzu bilmenizi isterim” dedi.

Başkan Özge Karakuş ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret sonunda Belediye Başkanı Cemal Akın’ı Bartın Severler Derneği’nin tanıtımı ve desteklenmesi için düzenlenen etkinlikler kapsamında 28 Mayıs’ta Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek Zuhal Olcay Konseri’ne davet etti.
Kaynak: İHA