Metot Bursa'da Seyirci İle Buluşacak

Semaver Kumpanya'nın sunduğu, psikolojik gerilim türü tiyatro oyunu 'Metot', 22 Mayıs'ta Bursa'da sahne alıyor.

Metot Bursa'da Seyirci İle Buluşacak
Yönetmenliğini üstlendiği oyunda sahne de alan Serkan Keskin, Bursalı tiyatro severlere çağrıda bulunarak, "Gelin hep beraber eğlenelim" dedi.

Önemli şirketlerde yıllarca çalışmış insanların bir işi kapabilmek için düştükleri durumları anlatan 'Metot ',ikinci kez Bursalı tiyatro severlerle buluşacak. Bir televizyon kanalında yayınlanan "Leyla ile Mecnun" dizisinde canlandırdığı "İsmail Abi" karakteriyle tanınan Serkan Keskin'in yönetmenliğini üstlendiği oyunda, Sarp Aydınoğlu, Sezin Bozacı, Serkan Keskin ve Mustafa Kırantepe rol alıyor. 22 Mayıs 2013 tarihinde saat 20.30'da Tayyare Kültür Merkezi'nde sahnelenecek olan tiyatro öncesi, oyuncular basın toplantısı düzenledi.

Tiyatro oyununun konusu ile ilgili bilgi veren Sarp Aydınoğlu, "Tayyare Kültür Merkezi'nde saat 20.30'da Metot isimli oyunumuzu oynayacağız. Metot bir iş görüşmesinde geçiyor. Bir şirketin yöneticilik makamı için 4 aday görüşmeye çağırılıyor ve bu görüşme esnasında onlara uygulanan eleme sistemini tüm çıplaklığı ile gözler önüne sermeye çalışıyoruz. Oyunu Serkan Keskin yönetti. Aynı zamanda o da oynuyor. Sezin Bozacı, ben Sarp Aydınoğlu ve Mustafa Kırantepe olarak 4 kişi oynuyoruz. Semaver Kumpanya ile 14-15 kez Bursa'ya gelmişizdir, ama hiç olumsuz şekilde döndüğümüzü hatırlamıyorum. Geçen ay geldiğimizde de yer gök seyirciydi. Bursa seyircisi merdivenleri bile doldurmuştu" diye konuştu.

Yönetmenliğini üstlendiği oyunda sahnede alan Serkan Keskin ise, "2 saat sürüyor ve ara yok. Ara olmayacak bir oyun. Her hafta televizyondasın ve insanların evine giriyorsun. Daha fazla ulaşabilir ve daha çok insanın tanıdığı bir hale geliyorsun. Seyircinin 5 dakika çıkıp, geri geldiğinde birçok şey kaçırabileceği bir oyun. 60-70 tane aynı oyunu oynuyorsunuz. Bazen bu 250, 500 veya 15 tane de olabiliyor. Biz şu an iyi gidiyoruz. Oyunu çok seviyoruz" dedi.

Bursalı tiyatro severlere de çağrıda bulunan Keskin, "Bursa seyircisine 'Gelin hep beraber eğlenelim' diyoruz. Heyecanlıyız ve Bursa bizim için her zaman çok güzel geçti. Daha çok Nilüfer Belediyesi'nde oynadık. İlk defa merkezde oynayacağız. İddialıyız ve işimizi seviyoruz" şeklinde konuştu.

Sezin Bozacı da, "Ben her gün 'Acaba bugün ne olacak?' diye sahneye çıkıyorum. Bu güzel bir duygu. Her gün başka bir şey oluyor. Bu yönüyle çok keyifli" dedi.

Kaynak: İHA