Türk Eğitim

Türk Eğitim-Sen Kadın Kolları Başkanı Ülkü Şahin, Türkiye Kamu-Sen'in 2013 yılının Anneler Gününü şehit annelerine ithaf ettiğini söyledi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi'nde Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Eğitim Sen Kadın Kolları Anneler Günü dolayısıyla 20 şehit annesine plaket verdi.

Plaket töreni öncesi konuşan Türk Eğitim-Sen Kadın Kolları Başkanı Ülkü Şahin, Anneler Gününde seçilmiş evlatların anneleriyle beraber olmak istediklerini kaydetti.

"Biliyoruz ki siz sıradan insanların değil, 'Önce vatan' diyen Mehmetçiklerin annesisiniz" diyen Şahin, "Ölmeyen ve hep diri kalacak olan şehitlerimizin analarının önünde saygıyla eğiliyor ve sonsuza kadar minnettar olduğumuzu bildirmek istiyorum. Türkiye Kamu-Sen 2013 yılının Anneler Gününü şehit annelerine ithaf etmiştir" diye konuştu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı da "Diğer yetkililerden de istiyoruz ki anneler unutulmasın her zaman hatırlansınlar" dedi.

Daha sonra, Şahin şehit annelerine plaketleri takdim ederken duygulu anlar yaşandı.

Muhabir: Canan Tükelay

Yayıncı: Hüseyin Doğru
Kaynak: AA