Sosyal Güvenlik Haftası

13-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Muğla Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Ayhan Dorum beraberindeki heyetle Vali Vekili Faruk Necmi Kurt'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kurt, SGK'nın ülke genelinde başarılı çalışmalar yürüttüğünü, daha önceden hizmet veren farklı 3 kurumun birleştirildiğini ifade etti.

SGK'nın tek çatı altında birleşmesi ile iş ve işlemlerin başarılı bir şekilde yürütüldüğünü belirten Kurt, hızlı bir şekilde verilen sosyal güvenlik hizmetlerden dolayı SGK çalışanlarına teşekkür etti.

Muğla Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Ayhan Dorum ise çok iyi bir ekiple çalıştıklarını, çalışanların vatandaşa iyi hizmet verme konusunda yoğun çaba sarf ettiğini dile getirdi.

Dorum, Sosyal Güvenlik Haftası'nın 13-19 Mayıs tarihleri arasında kutlandığını belirterek, hafta ile Sosyal Güvenlik Kurumunu paydaşlarına tanıtmak, sosyal güvenlik reformunu anlatmak, vatandaşların hak ve yükümlülükleri konusunda bilgilendirmek, toplumda sosyal güvenlik bilinci oluşmasına katkı sağlamayı amaçladıklarını anlattı.

Muhabir: Durmuş Genç

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA