Engelliler Program Düzenledi

AK Parti milletvekilleri Güneş Bedensel Engelliler Derneği’nin programına katıldı.

Engelliler Program Düzenledi
AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz ve Cemal Akın, İl Başkan Yardımcısı Nadir Çalık, Murat Turgut ve partililer ile beraber Malatya Güneş Bedensel Engelliler Derneği’nin düzenlediği programa katıldı.

AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın konuşmasında beraberlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek her zaman engellilerin yanında olduklarını belirtti.

akın, "Bugün sizlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ben Ahmet kardeşimi tebrik ediyorum. Böyle bir dernek kurarak engelli kardeşlerimizin problemlerini dile getiriyor. Biz vekillere veya belediye başkanımıza, ilgili kurumlara ihtiyaçları, problemleri ileterek engelli kardeşlerimizin daha rahat bir yaşam imkanı bulması için gayet gösteriyor. Bizler sizlerin bütün talep ve isteklerinize açığız ve bunları birer emir olarak kabul ediyoruz. Sizin isteklerinizi yerine getirmekle mükellefiz’ ifadelerini kullandı.

Milletvekili Ömer Faruk Öz ise konuşmasında engeller haftasının engelsiz bir yaşamın başlangıcı olmasını dilediğini belirterek, konuşmasında "Allah her birimizi bir şeylerle imtihan ediyor. Ama burada önemli olan herkesin üzerine düşeni yapıyor olmasıdır” şeklinde konuştu.

Güneş Bedensel Engelliler Derneği Genel Merkez Başkanı Ahmet İlhan ise "Bizleri bu mutlu bu heyecanlı günümüzde unutmayıp aramızda bulundukları için tüm herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

İlhan, Güneş Bedensel Engelliler Derneği olarak engelli kardeşlerinin girişimi ve üretimi ile kuracakları peçete fabrikası için yetkililerden destek istedi. Kurulacak fabrikada engellilerin istihdam edileceğini ve logonun da tekerlekli sandalye olacağını belirtti.

Kaynak: İHA