Başkan Karabağ, Annelerle Bir Araya Geldi

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, hafta sonu katıldığı etkinliklerde Anneler Günü'nü kutlayarak geçirdi.

Başkan Karabağ, Annelerle Bir Araya Geldi
Başkan Karabağ, cumartesi günü mesaisine Özkanlar Pazarı’nı gezerek başladı.

Pazarın son durumunu görmek için gözlemlemeye giden Başkan Karabağ pazarda alışveriş yapan anneleri unutmadı. Sohbet ettiği kadınların anneler gününü kutlayan Başkan Karabağ, pazarla ilgili dilek ve istekleri de not ederek, yerine getireceğine dair söz verdi

Karabağ, cumartesi akşamı ise Ardahan ve Kars’ın ilçeleri olan Hanak ve Çıldırlılar Derneklerinin anneler günü etkinliğine katıldı.

Karabağ, bir Anadolu mozaiği olan Bayraklı’nın annelerle daha anlamlı olduğunu dile getirerek annelerin anneler gününü kutladı.

Başkan Karabağ, pazar sabahı memleketi olan Kulalılar Derneği’nin Sarnıç’taki pikniğine katıldı.

Binin üzerindeki davetlileri tek tek dolaşarak selamlayan Başkan Karabağ annelere de beyaz gül dağıttı.

Bayraklı’yı kadınların belediyesi yaptıklarını ve sosyal projelerinde hep kadınların başrol oynadığına dikkat çeken Karabağ, “Bu böyle olmaya da devam edecek” dedi.

BAYAN KILIÇDAROĞLU’NA BÜYÜK İLGİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu da Kulalılar Pikniği'ne katıldı.

Kulalılar bayan Kılıçdaroğlu’na büyük ilgi gösterdi. Dernek Başkanı ve Bayraklı CHP Meclis üyesi Veli Topal, Selvi Kılıçdaroğlu’na plaket takdim etti. Başkan Karabağ ve Kılıçdaroğlu, daha sonra aynı piknik alanında bulunan Gaziemir Gençlik Kolları’nın etkinliğine katıldı.

Selvi Kılıçdaroğlu, orada kendisine sunulan pastayı keserek Anneler Günü'nü kutladı.

ENGELLİLERİ DE UNUTMADI
Başkan Karabağ, Bayraklı Engelliler Derneği ile Bayraklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Derneği’nin etkinliklerine de katıldı.

Bayraklı’da yaşayan engelli gençlerin ve ailelerinin katıldığı etkinliklerde annelerin bu mutlu gününü kutlarken, engelli gençlerle de sohbet etti.
Kaynak: İHA