Annelere En Eğlenceli Kutlama

Maltepe Belediyesi Anneler Günü’nü, düzenlediği çeşitli etkinliklerle kutladı.

Annelere En Eğlenceli Kutlama
Renkli görüntülerin yaşandığı kutlamada, anneler doyasıya eğlendi.
Maltepe Belediyesi Anneler Günü’nde, annelere unutamayacakları bir gün yaşattı. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliklerde anneler ve çocukları; horon, zeybek gibi birbirinden hareketli yöresel oyunlarla coştu. Renkli görüntülerin yaşandığı programda sahne alan yerel şarkıcılar, söyledikleri “anne” temalı şarkılarla zaman zaman anneleri hüzünlendirdi.

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’in eşi Tülin Zengin de, bu özel günlerinde kadınları yalnız bırakmadı. Kadınların Anneler Günü'nü kutlayan Tülin Zengin, “Annelik duygusu, yaşamımızdaki en yüce duygu. Anne sevgisi yeri doldurulamayacak bir sevgi. Çocuklarımız hayatımızdaki kalıcı varlıklarımız. Hepinizin Anneler Günü'nü kutluyorum. Çocuklarınızla birlikte sağlık, mutluluk içerisinde çok güzel, nice Anneler Günü geçirmenizi diliyorum” dedi.

Kızıyla birlikte kutlamalara katılan bir anne, programı çok beğendiğini dile getirerek, “Çok güzeldi, çok memnun kaldık. Kızımız gösterisini yaptı. Allah hiçbir anneye evlat acısı vermesin” diye konuştu.

Kaynak: İHA