Akhisar’da Engelliler Kahvaltıda Buluştu

Engelliler Haftası nedeniyle, Akhisar Bedensel ve Zihinsel Engeliler Derneği (ABZED) ile Engeliler Haftası Kutlama Komitesinin organize ettiği kahvaltıda tüm engelliler buluştu.

Akhisar’da Engelliler Kahvaltıda Buluştu
Akhisar Belediyesi İlhan Ayverdi Mahalle Konağında bulunan engellilerin işlettiği Cafe Biz’de verilen kahvaltıya AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, CHP İlçe Başkanı Vehbi Bakırlıoğlu, MHP İlçe Başkanı Ali Çavdar, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Suudi Arslan, İlçe emniyet Müdürü Mehmet Turhan, sivil toplum örgütleri ve engelli aileleri katıldı.

Kahvaltı programının ardından ABZED Derneği Başkanı Cem Bayrak, kahvaltıda katkıları bulunan başta Gülbeyaz Yemek Fabrikası ve tüm katılımcılara teşekkür ederken, İlçe Emniyet Müdür Turhan’a plaket takdim etti. Daha sonra söz alan AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, engelli vatandaşların yaşam hayatında son 10 yılda çok büyük değişiklikler yapıldığına işaret ederek yeni çıkarılan kanunlar ile de eksikliklerin giderildiğini kaydetti.

Program Eda Uçaker’in Anne isimli kompozisyonu ile son buldu.
Kaynak: İHA