Yeşilyurt Demir Çelik Libya’da

Yeşilyurt Limanı, 28 Nisan-01 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen ve 12 ülkeden 98 firmanın katıldığı “2. Uluslararası Yapı-İnşaat Teknolojileri Fuarı"nda, yapı ve inşaat sektörüyle buluştu.

Yeşilyurt Demir Çelik Libya’da
Türk çelik sektörünün baş aktörleri arasında yer alan Yeşilyurt Demir Çelik işletmeleri Türk çelik hayatında etkin bir rol üstlendi. Yaptığı modernizasyon yatırımları ile haddehane kapasitesini 720 bin ton/yıl'a, sıvı çelik üretim kapasitesini 1 milyon 300 bin ton/yıl'a çıkararak dünya çelik piyasasına açıldı.

Yeşilyurt Demir Çelik, sektörün tüm kesimlerinin katılımcı veya ziyaretçi olarak buluştuğu 2.Uluslararası Yapı-İnşaat Teknolojileri Fuarı’ndaki standında Türkiye ve Türk demir çelik sektörünü temsil ediyor. Sektörün gelişimine yönelik yeni fırsatlar ve katma değer oluşturmayı hedefleyen ve Türkiye’den katılımın ilk kez olduğu bu fuarda Yeşilyurt Demir Çelik İşletmeleri; gerçekleştirdiği yatırımlarla birlikte gelişen alt yapı yatırımları, mekanik, kimyasal, fiziksel test laboratuvarları ve Ar-Ge çalışmalarıyla ile fuarda öne çıkan firmalar arasında dikkat çekti.
Kaynak: İHA