TOBB’dan İğdır’a 24 Derslikli Meslek Lisesi

TOBB tarafından Iğdır’a yaptırılacak olan 24 derslikli endüstri meslek lisesinin protokolü TOBB’da düzenlenen tören ile imzalandı.

TOBB’dan İğdır’a 24 Derslikli Meslek Lisesi
TOBB Üniversitesi’nde düzenlenen törene TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, TSO Başkanı Kamil Arslan, Ticaret Borsası Başkanı İsmail Aras ve Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ataş katıldı.

Eğitime yapılan yatırımın riski olmadığını ifade eden TOBB Bakanı Hisarcıklıoğlu, “Bizim için en önemli yatırım eğitim için yapılan yatırımdır. İnsana yapılan yatırım en büyük yatırımdır. Bütün yatırımların riski var ama tek riski olmayan yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Geleceğine yatırım yapmış oluyorsunuz. Doğru yatırım yaparsanız hem şahıs kazanıyor hem şehir kazanıyor hem ülke kazanıyor. Bundan daha verimli yatırım bulamazsınız” dedi.

Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, “Iğdır sadece Türkiye’de değil 3 ülkeye sınırı olan ama maalesef bu sınırları tam olarak kullanamayan bir il. Kalifiye eleman noktasında hem Iğdır hem Türkiye sıkıntı içinde. Bir taraftan işsizlikten yakınıyoruz, aynı şekilde kalifiye elaman sıkıntısı da çekiyoruz. İnşallah TOBB hep Iğdır’ın en güzellerini yapmaya devam eder” diye konuştu.

Iğdır’a yaptırılacak olan 24 derslikli endüstri meslek lisesinin protokolünü Iğdır Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ataş ile TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yardımcı imzaladı. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, TSO Başkanı Kamil Arslan, Ticaret Borsası Başkanı İsmail Aras da şahitlik yaptı.
Kaynak: İHA