Aydın’da 1 Mayıs Kutlamaları

Aydın’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, bazı sendika ve sivil toplum örgütleri tarafından düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Aydın’da 1 Mayıs Kutlamaları
Aydın’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde bir araya gelen bazı sendika ve sivil toplum örgütleri, İşçi Bayramını halay çekerek kutladı. Kutlamalara Aydın merkez ilçenin yanı sıra çeşitli ilçelerden de katılım oldu.

Zafer Meydanı’nda toplanan katılımcı gruplar, Doğu Gazi ve Hükümet Bulvarı güzergahında yürüyerek 1 Mayıs kutlamaları için tahsis edilen İstasyon Meydanı’nda buluştu. Kortejin en ön sırasında Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Aydın Tabip Odası Başkanı Dr. Eralp Atay yer aldı.

Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, katılımcılara karanfil dağıttı.

Konuşmaların ardından kutlamalar canlı müzik eşliğinde halaylar çekilmesiyle devam etti. Aydın Emniyet Müdürlüğü Aydın’da yapılacak olan 1 Mayıs kutlamaları için yoğun güvenlik önlemi aldı. Yürüyüş ve kutlamalar sırasında bölgede kuş uçurtulmadı. Kutlama yapacakların alanda toplanması ve kutlamalar sırasında herhangi bir olay yaşanmadı. Aydın’da 1 Mayıs İşçi Bayramı Kutlamaları olaysız olarak sona erdi.
Kaynak: İHA