Ak Parti Kırşehir Milletvekilleri Çalışkan ve Aslan, Çalışanların Bayramını Kutladı

AK Parti Kırşehir milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan, çalışanların "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü"nü katladı.

Çalışkan, yayımladığı mesajında, alınteri, beden gücü, zeka ve yöneticiliği ile hayat mücadelesi veren tüm çalışanların bayramını kutladığını belirtti.

1 Mayıs İşçi Bayramı'nın, Türkiye'de ve dünyada birlik, kardeşlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kutlandığını ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:

"1 Mayıs ekmek parası için çalışanların, emek verenlerin bayramıdır. 1 Mayıs alınteri akıtan, emek harcayan insanlarımızın, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde insan onuruna yaraşır şartlarda çalışmak için, ortak taleplerini dile getirdiği, emek ve dayanışma günü olarak kutlanmaktadır."

Muzaffer Aslan da AK Parti hükümeti zamanında, 2009 yılında TBMM'de kabul edilen yasa ile 1 Mayıs gününün resmi tatil ilan edildiğini hatırlatarak, "Bu tatil ile birlikte artık 1 Mayıs'ın kardeşlikle ve gerçek anlamda bayram şeklinde anılmasına büyük katkısı olan sayın Başbakanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. 1 Mayıs, kalkınma hedefimizde, dayanışma unsurunun değerini vurgulaması açısından da büyük bir önem taşımaktadır" ifadelerini kullandı.

Yayıncı: Abdullah Yıldız
Kaynak: AA