Ticaret Borsası, Polis Haftasını Kutladı

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıl dönümünü nedeniyle yayımladığı mesajda Polis Haftası’nı kutladı.

Ticaret Borsası, Polis Haftasını Kutladı
Polisin halkın huzur ve güvenliği için gece gündüz çalıştığını kaydeden Başkan Kaya, Türk polisinin gösterdiği gayretler ve hizmetlerle milletin gönlünde taht kurduğunu ifade etti.

Yegane gücünü Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve kanunlarından alan Türk Polis Teşkilatı’nın, her zaman temel insan hakları ve özgürlüklerini dikkate alarak, kanunların çizdiği çerçevede görev yaptığını belirten Kaya, “Polisimizin daha başarılı olması, toplumumuzun huzur ve güven içerisinde varlığını sürdürmesi, sadece polisin çalışması ve polisiye tedbirlerle sağlanamaz. Vatandaşımızın da Türk Polisinin yanında, ona yardımcı ve destek olması ayrı bir önem taşımaktadır” diye konuştu.

Başkan Kaya, Türk Polis Teşkilatı'nın 168’inci kuruluş yıl dönümünde, şehitleri rahmetle andığını belirterek, halkın huzur ve güvenliği için gece gündüz çalışan Şanlıurfa’da ve tüm Türkiye’de görev yapan polislere görevlerinde başarılar diledi .
Kaynak: İHA