Taşucu'nun İçme Suyu Problemi Çözülüyor

Silifke ilçesine bağlı Taşucu beldesinin 100 yıllık su ihtiyacını karşılayacak olan Taşucu İçme Suyu Projesi'nin temeli törenle atıldı.

Taşucu Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş, Reşadiye Mahallesinde yapılan temel atma töreninde yaptığı konuşmada, projeyle beldenin 30 yıldır kullanılan içme suyu şebekesini yenileyeceklerini, bu çalışmalar neticesinde yıllardır yaşanan su sıkıntısının sona ereceğini söyledi.

Çalışmalar tamamlandığında Taşucu'nnu gelecek yıllarda aynı sıkıntıları yaşamayacağını müjdeleyen Açıkbaş, şöyle konuştu:

"Yeni yapılacak olan su şebekesi Taşucu'nun 100 yıllık su sorununu bitirecek. Halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Bilindiği üzere Taşucu'nda altyapı noktasında önemli yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmaları ve yatırımları günü kurtarmak için değil, kentimizin 50-100 yıllık geleceğini planlayarak gerçekleştiriyoruz. Projelerimizi, çalışmalarımızı bu anlayışa göre şekillendiriyoruz."

AK Parti İçel Milletvekili Nebi Bozkurt da içme suyunun önemine işaret ederek, belediyenin yaptığı bu çalışmayı çok önemsediklerini vurguladı.

Kent protokolüyle vatandaşların katıldığı törende, konuşmaların ardından temel atma işlemi gerçekleştirildi.

Muhabir: Tahsin Çelik / Kerem Kocalar

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
Kaynak: AA