Ödemiş Hem, 22 Köyde Sergi Açacak

Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi (HEM) bünyesinde, ilçenin 22 farklı noktasında açılan el nakışları kursları için ayrı ayrı sergiler düzenlenecek.

Ödemiş Hem, 22 Köyde Sergi Açacak
Köy ve beldelerde açılan kurslara katılanların hazırladıkları el emeği eserler görücüye çıkacak. 5 Mayıs’ta Ovakent’teki sergi ile başlayacak sergi maratonu 3 Haziran’da Hamamköy’de tamamlanacak. Ovakent, Bozdağ, Kaymakçı, Gölcük, Konaklı, Bademli, Kayaköy, Çaylı beldeleri ile Küçük Avulcuk, Kızılcaavlu, Türkönü, Ertuğrul, Kurucuova, Yolüstü, Günlüce, Kemenler, Mescitli, Bıçakçı, Balabanlı, Seyrekli, Hamamköy ve Köseler köylerinde el nakışları kursları için yıl sonu sergileri düzenlenecek.

Ödemiş HEM olarak her yaştan insana hitap eden kurslar açtıklarını ifade eden Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Serdar Ergin, “Köylerimizde devam eden el nakışları kursları için yılsonu programı hazırladık. Buna göre kurs açılan 22 belde ve köyde tek tek yıl sonu sergileri düzenleyeceğiz. Burada amacımız kursiyerlerimizin kendi el becerileri ile ortaya çıkardıkları güzel eserleri beğeniye sunmak ve diğer vatandaşlarımızın da bu sergiler sonucunda kurslarımıza ilgi göstermesi. Sergi sayesinde halkımız, açılan kursların ne kadar yararlı olduğunu görecekler” diye konuştu.

Kaynak: İHA