Ödemiş, Avrupalı Konuklarını Ağırlıyor

Ödemiş Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin, “Eğitim ve Öğretim Kurumları ile İşletmeler ve Reel Sektör Arasında İşbirliğinin Geliştirilmesi“ projesine start verildi.

Ödemiş, Avrupalı Konuklarını Ağırlıyor
Proje kapsamında Avrupalı konuklar da ağırlanıyor.

Proje kapsamında düzenlenen toplantıya Hollanda, İtalya, Avusturya, Danimarka, Polanya,İngiltere, Belçika,Fransa, İsveç, İspanya, İrlanda ve Malta'dan gelen katılımcılar, Ödemiş Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Osman Dedeler'in gerçekleştirdiği, okul hakkındaki teknik bilgileri içeren sunumu izleyerek ilk günün açılışında bir araya geldiler. Saray Kafe'de sabah kahvaltısı ile başlayan etkinliğe, Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek, Belediye Başkanı Bekir Keskin, İlçe Müftüsü Mustafa Bilgiç ile okulun eğitimci kadrosu ve yabancı ülkelerin temsilcileri katıldılar. Cuma gününe kadar sürecek etkinliğe katılmak üzere gelen Avrupalı konukların rehberliğini ise öğretmenler Erol Yılmaz, Seval Akdeniz ve Nazmi Eker üstlendi.

Kahvaltıda konuşan Kaymakam Dölek, "Ödemiş Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin gerçekleştirdiği projesi kapsamında sizleri aramızda görmekten son derece mutluyuz. Program dahilinde hafta boyunca sizlerle olmaktan onur duyacağız" dedi.

Belediye Başkanı Keskin de, "Sizleri ağırlamaktan mutluyuz. Ödemiş'ten mutlu bir şekilde ayrılacağınıza inanıyoruz. Ayrıca projenin de başarılı olmasını diliyoruz" diye konuştu.

Program, öğleden sonra başlayan sunumla başlarken, çeşitli etkinlik ve ziyaretlerle süreceği bildirildi.

Kaynak: İHA