İstanbul'un göbeğinde kan donduran intikam!

Bakırköy'de kız arkadaşını yardımıyla ağabeyinin katiline tuzak kuran bir kişi dehşet saçtı. Ağabeyinin katilini önce silahla vuran şahıs, daha sonra satırla doğradı. Dehşet anları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

İstanbul'un göbeğinde kan donduran intikam!
Alınan bilgiye göre, 24 Haziran 2004'te Zeytinburnu Mezarlığı'nda tartıştığı Adnan B.'yi (24) satırla öldüren Hüseyin D. yakalanıp yargılandı.

Adnan B.'nin kardeşi Orhan B., tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi'nden geçen yıl tahliye edilen Hüseyin D.'nin izini Facebook'ta buldu. Kız arkadaşı Evrim S.'nin (19) hesabından Hüseyin D.'ye mesaj atan Orhan B., kız arkadaşı adına 19 Ekim 2012'de Bakırköy sahilindeki bir restoranda randevu verdi.

Restoranda buluşan Evrim S. ve Hüseyin D. yemek yedi. Restoranın çevresine pusu kuran Orhan B., ilk olarak silahını sahil yolunda yer alan ve kız arkadaşı ile ağabeyinin katilinin buluştuğu restoranın komşusu olan otelin doğalgaz kutusuna saklayarak Hüseyin D.'yi beklemeye başladı.

Evrim S. ile Hüseyin D. restorandan ayrılmak üzere ayağa kalktı. Silahını sakladığı yerden alan Orhan B., Evrim S. ile birlikte arabasının yanına gelen Hüseyin D.'ye kurşun yağdırdı.

Bacaklarından ve karnından yaralanan Hüseyin D., kanlar içinde yere yığıldı. Orhan B., ağabeyini satırla öldüren Hüseyin D.'ye ateş ettikten sonra yanında getirdiği satırı belinden çıkarttı.

Can çekişen Hüseyin D.'ye saldıran Orhan B., 50 saniyelik sürede satır ile Hüseyin D.'nin kafası ve vücuduna 25 darbe vurdu.

Orhan B., silah ile satırı olay yerinde bırakarak kaçtı. Hüseyin D. ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İnternetüzerinden tanıştığı Hüseyin D.'ye buluşma teklifi vererek, intikam amacıyla işlenen cinayette önemli rol oynayan Evrim S. tutuklandı.Polis, katil zanlısı Orhan B.'nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
Kaynak: İHA